sâmbătă, 25 septembrie 2010

Let's do it Romania, un nou inceput !!!


Organizatia P.N.L. Albesti, multumeste si pe aceasta cale participantilor la campania "Let"s do it Romania"; Scolii generale Ion Creanga, Politiei comunei Albesti, sponsorilor Daewoo Heavy Industries si Gremlin, precum si grupului de studenti voluntari sustinatori al proiectului. Dar inainte de toate multumim colectivului de 45 de elevi, copii si adolescenti cu varstele cuprinse intre 11 si 16 ani, care au inteles insemnatatea acestei actiuni si s-au inscris pe listele participantilor,bineinteles minori fiind, cu acordul parintilor. Chiar daca nu am reusit ecologizarea tuturor zonelor stabilite (oricum vom avea multe alte actiuni in viitor), suntem siguri ca am reusit sa insuflam generatiei tinere dorinta de a pastra un ambient cat mai curat si obligatia morala de a se implica activ pentru obtinerea acestuia. Actiunea s-a desfasurat fara incidente, atmosfera de buna dispozitie nelipsita, iar conditiile atmosferice extrem de favorabile. Toti tinerii participanti vor primi diplome de merit, nota 10 la educatie civica ( meritata pe deplin cu totii!!! ) si vor fi primii pe lista actiunilor ecologiste ulterioare, dar si pe cea a excursiilor organizate de noi. In concluzie, suntem super incantati ca si printre copii exista "OAMENI" si le multumim pentru asta. Din partea PNL Albesti, NOTA 10 !!!

4 comentarii:

  1. Bravo PNL,ati demonstrat inca odata k SE POATE.Pacat k cei care sunt la putere nu gandesc la fel,nenorocitii dr@cului stiu doar sa fure si sa injoseasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. IN PRIMUL RAND VREM SA VA MULTUMIM,CELOR CARE ATI FOST PREZENTI SI NE BUCURAM CA MACAR VIITORUL VA FI PE MAINI BUNE.NELUTU-TE VAD FOARTE PREOCUPAT DE SOARTA ACESTEI COMUNE.NU AI VREA ?TE ROG SA MA CONTACTEZI 0720054855,SA MAI STAM DE VORBA SI SA TI EXPLIC CUM STA TREABA IN POLITICA NOASTRA ASA CUM O VAD EU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Let's do it Romania!!!! Nota 10 PNL, Nota 10 OLi, Nota 10 copii,Nota 10 dpersonalului didactic, Nota 10 doamnei director, ma bucur nespus de mult de actiunea pe care ati facut-o si imi pare foarte rau ca nu am putut sa ma alatur si eu, dar la actiunea viitoare promit ca o sa va fiu alaturi......inca odata NOTA 10

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumim pentru implicarea in proiect!!

    Adrian Erceanu
    -coordonator judet Constanta Let's Do It Romania-

    RăspundețiȘtergere